Skip to main content

Reliable Process Temperature

het Callens-verhaal

Een rijke geschiedenis van vakmanschap en authenticiteit

 

Callens werd in 1966 opgericht door Willy Callens in Bavikhove. Willy was dé man als het op centrale verwarming voor particulieren aankwam. Zijn vakmanschap kende geen grenzen. Daardoor groeide zijn klantenbestand pijlsnel en nam hij steeds meer collega’s onder zijn vleugels om al die klanten te kunnen helpen. Het team begon ook industriële bedrijven te bedienen, wat voor een nieuwe wind en uitdaging zorgde.

In 2003 nam de tweede generatie – Annick Callens en Windy Moerman – het roer over. Callens focust zich nu uitsluitend op industriële warmte- en luchttechnieken en bracht intussen ook twee zusterbedrijven onder zijn vleugels: Callens-Vyncke en Optimum by Callens. Samen bezorgen we de klant de ultieme totaalontzorging.

In 2021 openden de deuren van het nieuwste bedrijfsgebouw in Waregem, waar ook Panoramix zich bevindt. Panoramix beslaat er de volledige 3de verdieping en staat in het teken van samenkomen in allerlei vormen. De verschillende ruimtes die zich daar bevinden, ademen warmte, vakmanschap en collegialiteit. Ze laten u tegelijk de vrijheid om elk evenement naar believen te personaliseren.

Ook op praktisch vlak mag u gerust zijn: er is een ruime parking, een volledig uitgeruste keuken en high-definition klank- en beeldmogelijkheden. Wie nood heeft aan een hospitality-partner, stellen we graag voor aan enkele betrouwbare partijen.

Meer informatie over de Callens-groep op www.callens.eu.

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.