Skip to main content

Excellence in thermal solutions.

het Callens verhaal

Na 46 jaar geschiedenis te hebben geschreven in Harelbeke en 9 jaar in Waregem, openden we in februari 2021 de deuren van het gloednieuwe bijgebouw in Waregem.

Daar beleven onze Calliërs, CallensVynckeneers en Opti-Calliërs hun job, hun passie, nog intenser dankzij het oog voor warme ontmoetingsplaatsen. En u bent er meer dan welkom om vergaderingen, opleidingen en feestelijke evenementen te organiseren.

Callens werd in 1966 opgericht door Willy Callens. Willy was dé man als het op centrale verwarming voor particulieren aankwam. Al snel breidde het team uit en bedienden ze steeds vaker industriële klanten, een nieuwe uitdaging die voor een nieuwe wind zorgde. Vandaag staat de tweede generatie aan het roer van het familiebedrijf. Callens focust zich op industriële warmte- en luchttechnieken en sloeg intussen ook twee zusterbedrijven onder zijn vleugels: CallensVyncke en Optimum by Callens. Samen bezorgen ze de klant de ultieme totaalontzorging.

De volledige derde verdieping van het nieuwe gebouw in Waregem kreeg de naam Panoramix. Ze staan in het teken van samenkomen in allerlei vormen.

De verschillende ruimtes die zich daar bevinden, ademen warmte, vakmanschap en collegialiteit, en laten u tegelijk de vrijheid om elk evenement naar believen te personaliseren. De elegante skybar en het gezellige terras staan bovendien altijd open voor u en uw gasten.

Ook op praktisch vlak mag u gerust zijn: er is een ruime parking, een volledig uitgeruste keuken en high-definition klank- en beeldmogelijkheden. Wie nood heeft aan een hospitality-partner, stellen we graag voor aan enkele betrouwbare partijen.

Meer informatie over de Callens-groep op www.callens.eu.

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.